SPANSKE UGER HOS 11
Fra d. 1. til 14. februar inviterer vi dig til at opleve en smagsrejse gennem Spaniens rige gastronomi. Vores eksklusive spanske menu er skabt for at bringe de autentiske smage og aromaer fra Spanien direkte til dit bord – alt sammen til en uovertruffen pris.
MENUEN INKLUDERER:
Forret:
Gambas Pil Pil
Tigerrejer stegt i olie med et strejf af chili, hvidløg og frisk persille.
Hovedret:
Steak a la Malaga
Mørt kød serveret med grillede grøntsager, sprøde kartofler med aioli og en delikat sherrysauce.
Dessert:
Creme Catalana
En klassisk catalansk dessert med cremet vanilje- og appelsincreme, toppet med karamelliseret sukker.
Pris:
Kun 350,- for hele menuen
Kun 550,- inkl. perfekt afstemt vinmenu
Vi glæder os til at forkæle dig med disse autentiske smagsoplevelser.